Vita bönor i tomatsås
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Baljväxter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 2,6 | % | |
Protein | 31,1 | % | |
Kolhydrater | 66,3 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 90 | kcal |
Energi kJ | 379 | kJ | |
Fett | 0,5 | g | |
Kolhydrat | 12,8 | g | |
Protein | 6 | g | |
Fett | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,3 | g | |
Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,8 | g |
Fibrer | 5 | g | |
Monosackarider | 1,6 | g | |
Sackaros | 0,8 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 118 | mg |
Jod | 15 | µg | |
Järn | 1,69 | mg | |
Kalcium | 53 | mg | |
Kalium | 514 | mg | |
Magnesium | 53 | mg | |
Natrium | 208 | mg | |
Selen | 0,9 | µg | |
Zink | 0,87 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,55 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 4 | mg | |
Folat (Folsyra) | 69 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 132 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 11 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,04 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,1 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,08 | mg | |
Vitamin E | 0,55 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,8 | g |
Vatten | 73,9 | g |