Du är här: Hem » Kaloritabellen » Vit stuvning

Vit stuvning

Maträttstyp:Stuvning
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Såser
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett36,5%
 Protein20,8%
 Kolhydrater42,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 104kcal
 Energi kJ435kJ
 Fett6,5g
 Kolhydrat7,6g
 Protein3,7g
FettEnkelomättade fettsyror2,5g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,2g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,9g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,3g
 Fettsyror C4-C100,2g
 Fleromättade fettsyror0,9g
 Kolesterol5,6mg
 Mättade fettsyror3g
KolhydraterDisackarider4,6g
 Fibrer0,1g
MineralämnenFosfor92mg
 Jod58µg
 Järn0,09mg
 Kalcium111mg
 Kalium159mg
 Magnesium13mg
 Natrium435mg
 Selen1,8µg
 Zink0,45mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,75mg
 Folat (Folsyra) 4µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 7µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 1,1mg
 Retinol (Vitamin A) 74µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 75µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,13mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,36µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,04mg
 Vitamin D0,99µg
 Vitamin E0,75mg
ÖvrigtAska1,7g
 Vatten80,3g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa