Vindruvor
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Råvara |
Livsmedelsgrupp: | Frukt färsk fryst |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 3,5 | % | |
Protein | 4,1 | % | |
Kolhydrater | 92,4 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 75 | kcal |
Energi kJ | 314 | kJ | |
Fett | 0,6 | g | |
Kolhydrat | 15,7 | g | |
Protein | 0,7 | g | |
Fett | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,2 | g |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,2 | g | |
Mättade fettsyror | 0,2 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,4 | g |
Fibrer | 1,6 | g | |
Monosackarider | 14,7 | g | |
Sackaros | 0,3 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 13 | mg |
Järn | 0,3 | mg | |
Kalcium | 11 | mg | |
Kalium | 185 | mg | |
Magnesium | 9 | mg | |
Natrium | 2 | mg | |
Selen | 0,4 | µg | |
Zink | 0,1 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,4 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 11 | mg | |
Folat (Folsyra) | 4 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 33 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,3 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,4 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 3 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,06 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,09 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,11 | mg | |
Vitamin E | 0,4 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,4 | g |
Avfall | 4 | % | |
Vatten | 81 | g |