Wienerbröd fyllt m vaniljkräm sylt florsocker
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Wienerbröd |
Innehåll per 100 gram |
Energifördelning | |
| Fett | 34,5 | % |
| Protein | 8,1 | % |
| Kolhydrater | 57,4 | % |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 456 | kcal |
| Energi kJ | 1908 | kJ |
| Fett | 27,3 | g |
| Kolhydrat | 45,4 | g |
| Protein | 6,4 | g |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 10,7 | g |
| Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,5 | g |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,5 | g |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 9,4 | g |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra
) | 0,1 | g |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 1,6 | g |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 10,4 | g |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 2,5 | g |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,6 | g |
| Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g |
| Fettsyror C4-C10 | 0,1 | g |
| Fleromättade fettsyror | 3,1 | g |
| Kolesterol | 31,8 | mg |
| Mättade fettsyror | 12,3 | g |
| Transfettsyror | 1,1 | g |
Kolhydrater | Disackarider | 9,5 | g |
| Fibrer | 2,2 | g |
| Monosackarider | 3,8 | g |
| Sackaros | 7,6 | g |
Mineralämnen | Fosfor | 85 | mg |
| Jod | 5 | µg |
| Järn | 0,78 | mg |
| Kalcium | 37 | mg |
| Kalium | 130 | mg |
| Magnesium | 16 | mg |
| Natrium | 284 | mg |
| Selen | 4,5 | µg |
| Zink | 0,67 | mg |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 4,65 | mg |
| Folat (Folsyra) | 39 | µg |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 111 | µg |
| Niacin (Vitamin B3) | 1 | mg |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2 | mg |
| Retinol (Vitamin A) | 241 | µg |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 250 | µg |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,18 | mg |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,06 | mg |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,12 | µg |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,06 | mg |
| Vitamin D | 0,09 | µg |
| Vitamin E | 4,65 | mg |
| Vitamin K | 29 | µg |
Övrigt | Aska | 1,1 | g |
| Vatten | 17,7 | g |
Källa, referenser och övriga länkar