Du är här: Hem » Kaloritabellen » Vetemjölsvälling

Vetemjölsvälling

Maträttstyp:Välling
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Välling
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett26,6%
 Protein23,4%
 Kolhydrater50,0%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 84kcal
 Energi kJ353kJ
 Fett4,2g
 Kolhydrat7,9g
 Protein3,7g
FettEnkelomättade fettsyror1,4g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,9g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C4-C100,3g
 Fleromättade fettsyror0,4g
 Kolesterol10,4mg
 Mättade fettsyror2,1g
 Transfettsyror0,1g
KolhydraterDisackarider6g
 Fibrer0,1g
 Sackaros1g
MineralämnenFosfor96mg
 Jod39µg
 Järn0,08mg
 Kalcium119mg
 Kalium168mg
 Magnesium13mg
 Natrium245mg
 Selen1,9µg
 Zink0,47mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,36mg
 Folat (Folsyra) 4µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 14µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 1mg
 Retinol (Vitamin A) 25µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 27µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,13mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,39µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,04mg
 Vitamin D0,02µg
 Vitamin E0,36mg
ÖvrigtAska1,3g
 Vatten82,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa