Vaniljpudding
Maträttstyp: | Mousse, fromage, pudding |
Rätt/råvara: | Efterrätt |
Livsmedelsgrupp: | Efterrätter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 29,7 | % | |
Protein | 41,3 | % | |
Kolhydrater | 29,1 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 95 | kcal |
Energi kJ | 396 | kJ | |
Fett | 5,1 | g | |
Kolhydrat | 5 | g | |
Protein | 7,1 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 2 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,2 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 1,8 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,5 | g | |
Kolesterol | 144 | mg | |
Mättade fettsyror | 2 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 5 | g |
Monosackarider | 0,1 | g | |
Sackaros | 0,9 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 143 | mg |
Jod | 19 | µg | |
Järn | 0,67 | mg | |
Kalcium | 113 | mg | |
Kalium | 178 | mg | |
Magnesium | 14 | mg | |
Natrium | 82 | mg | |
Selen | 9,5 | µg | |
Zink | 0,47 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,7 | mg |
Folat (Folsyra) | 14 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 20 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,1 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1,8 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 94 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 96 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,25 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,06 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,76 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,07 | mg | |
Vitamin D | 0,85 | µg | |
Vitamin E | 0,71 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,9 | g |
Avfall | 4 | % | |
Vatten | 81,8 | g |