Du är här: Hem » Kaloritabellen » Ugnspannkaka m lättmjölk ugnsbakad

Ugnspannkaka m lättmjölk ugnsbakad

Maträttstyp:Pannkaka, våfflor, crepe
Rätt/råvara:Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda
Livsmedelsgrupp:Ägg o äggrätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett18,2%
 Protein21,7%
 Kolhydrater60,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 185kcal
 Energi kJ775kJ
 Fett6,8g
 Kolhydrat22,4g
 Protein8,1g
FettEnkelomättade fettsyror3,4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,8g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 3,3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1,1g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,4g
 Fleromättade fettsyror1,6g
 Kolesterol89,3mg
 Mättade fettsyror1,3g
KolhydraterDisackarider4,5g
 Fibrer0,6g
 Monosackarider0,1g
MineralämnenFosfor149mg
 Jod42µg
 Järn0,73mg
 Kalcium115mg
 Kalium196mg
 Magnesium19mg
 Natrium284mg
 Selen7,1µg
 Zink0,64mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,46mg
 Folat (Folsyra) 15µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 11µg
 Niacin (Vitamin B3) 1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2,8mg
 Retinol (Vitamin A) 63µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 81µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,21mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,14mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,59µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,11mg
 Vitamin D0,61µg
 Vitamin E1,46mg
ÖvrigtAska1,5g
 Avfall2%
 Vatten60,6g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa