Torsksufflé
Livsmedelsgrupp: | Fisk o skaldjursprodukter o rätter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 26,1 | % | |
Protein | 52,1 | % | |
Kolhydrater | 21,8 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 126 | kcal |
Energi kJ | 527 | kJ | |
Fett | 6,2 | g | |
Kolhydrat | 5,2 | g | |
Protein | 12,4 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 2,4 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,5 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 2,3 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,6 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,9 | g | |
Kolesterol | 126,9 | mg | |
Mättade fettsyror | 2,2 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 1,9 | g |
Fibrer | 0,1 | g | |
Monosackarider | 0,1 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 174 | mg |
Jod | 86 | µg | |
Järn | 0,62 | mg | |
Kalcium | 66 | mg | |
Kalium | 257 | mg | |
Magnesium | 22 | mg | |
Natrium | 493 | mg | |
Selen | 18,8 | µg | |
Zink | 0,45 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,29 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 1 | mg | |
Folat (Folsyra) | 14 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 13 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,1 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,6 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 87 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 88 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,15 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,06 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,72 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,13 | mg | |
Vitamin D | 1,28 | µg | |
Vitamin E | 1,3 | mg | |
Övrigt | Aska | 2,1 | g |
Avfall | 18 | % | |
Vatten | 74,1 | g |