Du är här: Hem » Kaloritabellen » Torskrom stekt

Torskrom stekt

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Rom, kaviar
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett19,3%
 Protein74,5%
 Kolhydrater6,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 162kcal
 Energi kJ679kJ
 Fett6,3g
 Kolhydrat2g
 Protein24,3g
FettEnkelomättade fettsyror2,2g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,1g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,4g
 Fleromättade fettsyror1,4g
 Kolesterol233,3mg
 Mättade fettsyror2,2g
MineralämnenFosfor407mg
 Järn1,79mg
 Kalcium12mg
 Kalium233mg
 Magnesium11mg
 Natrium436mg
 Selen19,9µg
 Zink2,58mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 10,55mg
 Folat (Folsyra) 8µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,8mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 5,3mg
 Retinol (Vitamin A) 46µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 46µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,44mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,22mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 12,66µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,16mg
 Vitamin D4,54µg
 Vitamin E10,55mg
ÖvrigtAska1,9g
 Vatten65,5g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa