Tomatpasta konserv
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Grönsaker frysta kokta konserverade |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 4,9 | % | |
Protein | 20,7 | % | |
Kolhydrater | 74,5 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 89 | kcal |
Energi kJ | 372 | kJ | |
Fett | 0,9 | g | |
Kolhydrat | 13,7 | g | |
Protein | 3,8 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,1 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,4 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,5 | g | |
Mättade fettsyror | 0,2 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,8 | g |
Fibrer | 5,2 | g | |
Monosackarider | 10 | g | |
Sackaros | 0,8 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 79 | mg |
Järn | 3 | mg | |
Kalcium | 35 | mg | |
Kalium | 930 | mg | |
Magnesium | 51 | mg | |
Natrium | 65 | mg | |
Selen | 0,4 | µg | |
Zink | 0,8 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 2,3 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 42 | mg | |
Folat (Folsyra) | 10 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 1480 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 3,2 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,8 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 123 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,19 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,16 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,38 | mg | |
Vitamin E | 2,3 | mg | |
Övrigt | Aska | 2,4 | g |
Vatten | 74 | g |