Tomater gröna syltade
Maträttstyp: | Inlagd, fermenterad |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Grönsaker |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 1,0 | % | |
Protein | 6,0 | % | |
Kolhydrater | 93,0 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 86 | kcal |
Energi kJ | 360 | kJ | |
Fett | 0,2 | g | |
Kolhydrat | 18,6 | g | |
Protein | 1,2 | g | |
Fett | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g |
Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 16 | g |
Fibrer | 2 | g | |
Monosackarider | 3,5 | g | |
Sackaros | 16 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 28 | mg |
Järn | 0,5 | mg | |
Kalcium | 13 | mg | |
Kalium | 204 | mg | |
Magnesium | 10 | mg | |
Natrium | 13 | mg | |
Selen | 0,5 | µg | |
Zink | 0,1 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,7 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 12 | mg | |
Folat (Folsyra) | 9 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 360 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,5 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,7 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 30 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,04 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,06 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,5 | mg | |
Vitamin E | 0,7 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,5 | g |
Vatten | 77,5 | g |