Sushi rulle crabfish o gurka
Maträttstyp: | Sushi |
Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
Livsmedelsgrupp: | Fisk o skaldjursprodukter o rätter |
Innehåll per 100 gram |
Energifördelning | |
| Fett | 1,4 | % |
| Protein | 16,7 | % |
| Kolhydrater | 81,9 | % |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 89 | kcal |
| Energi kJ | 375 | kJ |
| Fett | 0,3 | g |
| Kolhydrat | 17,6 | g |
| Protein | 3,6 | g |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,1 | g |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,1 | g |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g |
| Fleromättade fettsyror | 0,1 | g |
| Kolesterol | 6 | mg |
| Mättade fettsyror | 0,1 | g |
Kolhydrater | Disackarider | 0,1 | g |
| Fibrer | 0,3 | g |
| Monosackarider | 0,2 | g |
| Sackaros | 0,1 | g |
Mineralämnen | Fosfor | 54 | mg |
| Jod | 5 | µg |
| Järn | 0,26 | mg |
| Kalcium | 19 | mg |
| Kalium | 203 | mg |
| Magnesium | 13 | mg |
| Natrium | 277 | mg |
| Selen | 3,2 | µg |
| Zink | 0,43 | mg |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,12 | mg |
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 1 | mg |
| Folat (Folsyra) | 8 | µg |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 19 | µg |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,5 | mg |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1,1 | mg |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 2 | µg |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,02 | mg |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,03 | mg |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,24 | µg |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,08 | mg |
| Vitamin D | 0,09 | µg |
| Vitamin E | 0,12 | mg |
Övrigt | Aska | 1,4 | g |
| Avfall | 5 | % |
| Vatten | 76,8 | g |
Källa, referenser och övriga länkar