Surkörsbär moreller
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Råvara |
Livsmedelsgrupp: | Bär färska frysta |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 0,7 | % | |
Protein | 6,3 | % | |
Kolhydrater | 93,0 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 61 | kcal |
Energi kJ | 256 | kJ | |
Fett | 0,1 | g | |
Kolhydrat | 13,3 | g | |
Protein | 0,9 | g | |
Kolhydrater | Fibrer | 1,4 | g |
Monosackarider | 15,4 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 18 | mg |
Järn | 0,2 | mg | |
Kalcium | 16 | mg | |
Kalium | 220 | mg | |
Magnesium | 9 | mg | |
Natrium | 1 | mg | |
Zink | 0,1 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,55 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 10 | mg | |
Folat (Folsyra) | 3 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 770 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,3 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,4 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 64 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,02 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,01 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,05 | mg | |
Vitamin E | 0,55 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,5 | g |
Avfall | 10 | % | |
Vatten | 83,8 | g |