Du är här: Hem » Kaloritabellen » Strömming opanerad stekt

Strömming opanerad stekt

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk stekt fet > 5% fett
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett36,6%
 Protein63,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 168kcal
 Energi kJ704kJ
 Fett10,6g
 Protein18,4g
FettEnkelomättade fettsyror3,4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,7g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,8g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,3g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,6g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,9g
 Fleromättade fettsyror3,3g
 Kolesterol102,3mg
 Mättade fettsyror2,8g
MineralämnenFosfor262mg
 Jod91µg
 Järn0,8mg
 Kalcium59mg
 Kalium392mg
 Magnesium34mg
 Natrium495mg
 Selen20,5µg
 Zink1,14mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 2,27mg
 Folat (Folsyra) 4µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 6µg
 Niacin (Vitamin B3) 3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 6,3mg
 Retinol (Vitamin A) 13µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 13µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,15mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,11mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 9,66µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,34mg
 Vitamin D10,45µg
 Vitamin E2,27mg
ÖvrigtAska2,6g
 Avfall48%
 Vatten68,4g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa