Du är här: Hem » Kaloritabellen » Stekt kött nöt/gris ospec.

Stekt kött nöt/gris ospec.

Maträttstyp:Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett26,6%
 Protein73,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 195kcal
 Energi kJ815kJ
 Fett9,7g
 Protein26,8g
FettEnkelomättade fettsyror4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,4g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,3g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1,5g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 3,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,9g
 Kolesterol73,7mg
 Mättade fettsyror4,2g
MineralämnenFosfor246mg
 Jod21µg
 Järn2,53mg
 Kalcium10mg
 Kalium448mg
 Magnesium33mg
 Natrium337mg
 Selen12,8µg
 Zink4,82mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,35mg
 Folat (Folsyra) 9µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 6µg
 Niacin (Vitamin B3) 7,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 12,2mg
 Retinol (Vitamin A) 10µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 10µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,32mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,51mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,05µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,54mg
 Vitamin D0,77µg
 Vitamin E0,35mg
ÖvrigtAska2,1g
 Avfall16%
 Vatten61,4g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa