Du är här: Hem » Kaloritabellen » Spenatstuvning

Spenatstuvning

Rätt/råvara:Del av måltid, grönsaker
Livsmedelsgrupp:Grönsaks- rotfrukts- baljväxträtter och produkter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett13,4%
 Protein42,7%
 Kolhydrater43,9%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 42kcal
 Energi kJ177kJ
 Fett1,1g
 Kolhydrat3,6g
 Protein3,5g
FettEnkelomättade fettsyror0,2g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,2g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fettsyror C4-C100,1g
 Fleromättade fettsyror0,3g
 Kolesterol2,2mg
 Mättade fettsyror0,5g
KolhydraterDisackarider1,2g
 Fibrer1,8g
 Monosackarider0,2g
 Sackaros0,1g
MineralämnenFosfor62mg
 Jod26µg
 Järn0,91mg
 Kalcium174mg
 Kalium320mg
 Magnesium54mg
 Natrium186mg
 Selen0,9µg
 Zink0,64mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,36mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 9mg
 Folat (Folsyra) 74µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 2775µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,5mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 1,1mg
 Retinol (Vitamin A) 5µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 237µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,12mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,07mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,08µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,09mg
 Vitamin E0,36mg
ÖvrigtAska1,6g
 Vatten88,3g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa