Sojakorv konserv stekt
Maträttstyp: | Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak |
Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt |
Livsmedelsgrupp: | Vegetabiliska produkter ex soja produkter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 49,2 | % | |
Protein | 39,3 | % | |
Kolhydrater | 11,5 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 210 | kcal |
Energi kJ | 878 | kJ | |
Fett | 15,8 | g | |
Kolhydrat | 3,7 | g | |
Protein | 12,6 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 3,7 | g |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,5 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,6 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 3,7 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 7,6 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 1,1 | g | |
Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 8,7 | g | |
Mättade fettsyror | 2,4 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,4 | g |
Fibrer | 2,1 | g | |
Monosackarider | 0,6 | g | |
Sackaros | 0,4 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 188 | mg |
Järn | 2,84 | mg | |
Kalcium | 77 | mg | |
Kalium | 568 | mg | |
Magnesium | 46 | mg | |
Natrium | 2 | mg | |
Selen | 1,1 | µg | |
Zink | 0,32 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,29 | mg |
Folat (Folsyra) | 14 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,6 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,7 | mg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,07 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,15 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,17 | mg | |
Vitamin E | 0,29 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,6 | g |
Vatten | 64,2 | g |