Sojakorv
Maträttstyp: | Korv ej tillagad |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Vegetabiliska produkter ex soja produkter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 48,2 | % | |
Protein | 49,4 | % | |
Kolhydrater | 2,4 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 226 | kcal |
Energi kJ | 945 | kJ | |
Fett | 16 | g | |
Kolhydrat | 0,8 | g | |
Protein | 16,4 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 3,5 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,9 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,5 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 3,4 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 7,6 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 7,8 | g | |
Mättade fettsyror | 1,6 | g | |
Transfettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,8 | g |
Fibrer | 7,7 | g | |
Monosackarider | 0,9 | g | |
Sackaros | 0,1 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 88 | mg |
Jod | 3 | µg | |
Järn | 1,22 | mg | |
Kalcium | 47 | mg | |
Kalium | 207 | mg | |
Magnesium | 28 | mg | |
Natrium | 692 | mg | |
Selen | 14,4 | µg | |
Zink | 0,71 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 8,74 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 20 | mg | |
Folat (Folsyra) | 49 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 34 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,8 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,6 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 20 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 24 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,2 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,04 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,08 | mg | |
Vitamin E | 8,74 | mg | |
Vitamin K | 5 | µg | |
Övrigt | Aska | 2,6 | g |
Vatten | 56,5 | g |