Sockerärter
Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Råvara |
Livsmedelsgrupp: | Baljväxter färska frysta kokta |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 2,1 | % | |
Protein | 35,4 | % | |
Kolhydrater | 62,5 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 51 | kcal |
Energi kJ | 215 | kJ | |
Fett | 0,2 | g | |
Kolhydrat | 6 | g | |
Protein | 3,4 | g | |
Fett | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g |
Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 1,9 | g |
Fibrer | 6 | g | |
Monosackarider | 2,2 | g | |
Sackaros | 1,9 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 90 | mg |
Järn | 0,7 | mg | |
Kalcium | 62 | mg | |
Kalium | 170 | mg | |
Magnesium | 24 | mg | |
Natrium | 2 | mg | |
Selen | 1 | µg | |
Zink | 0,8 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,12 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 21 | mg | |
Folat (Folsyra) | 65 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 408 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 2,9 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,5 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 34 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,12 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,28 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,16 | mg | |
Vitamin E | 0,12 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,1 | g |
Avfall | 6 | % | |
Vatten | 83,3 | g |