Du är här: Hem » Kaloritabellen » Skinklåda

Skinklåda

Rätt/råvara:Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda
Livsmedelsgrupp:Kött färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett19,5%
 Protein38,0%
 Kolhydrater42,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 103kcal
 Energi kJ433kJ
 Fett4g
 Kolhydrat8,7g
 Protein7,8g
FettEnkelomättade fettsyror1,3g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,2g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,2g
 Fettsyror C4-C100,2g
 Fleromättade fettsyror0,3g
 Kolesterol82,9mg
 Mättade fettsyror1,8g
 Transfettsyror0,1g
KolhydraterDisackarider2,1g
 Fibrer0,7g
 Monosackarider0,8g
 Sackaros0,4g
MineralämnenFosfor129mg
 Jod28µg
 Järn0,65mg
 Kalcium92mg
 Kalium323mg
 Magnesium21mg
 Natrium357mg
 Selen5,8µg
 Zink0,87mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,46mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 2mg
 Folat (Folsyra) 15µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 55µg
 Niacin (Vitamin B3) 1,1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2,7mg
 Retinol (Vitamin A) 55µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 59µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,15mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,07mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,47µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,1mg
 Vitamin D0,44µg
 Vitamin E0,46mg
ÖvrigtAska1,8g
 Avfall11%
 Vatten77g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa