Skink- o broccolipaj
Maträttstyp: | Paj, pizza, pirog |
Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
Livsmedelsgrupp: | Pizza paj pirog färdig smörgås |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 37,1 | % | |
Protein | 26,3 | % | |
Kolhydrater | 36,6 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 263 | kcal |
Energi kJ | 1102 | kJ | |
Fett | 16,6 | g | |
Kolhydrat | 16,4 | g | |
Protein | 11,8 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 6,4 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,5 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 4,6 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,9 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 6,2 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 1,7 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,6 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,4 | g | |
Fleromättade fettsyror | 2,2 | g | |
Kolesterol | 113,2 | mg | |
Mättade fettsyror | 7,2 | g | |
Transfettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 2,6 | g |
Fibrer | 0,8 | g | |
Monosackarider | 0,2 | g | |
Sackaros | 0,1 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 188 | mg |
Jod | 13 | µg | |
Järn | 0,85 | mg | |
Kalcium | 144 | mg | |
Kalium | 202 | mg | |
Magnesium | 21 | mg | |
Natrium | 332 | mg | |
Selen | 8,4 | µg | |
Zink | 1,11 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 2,08 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 4 | mg | |
Folat (Folsyra) | 30 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 71 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,2 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,7 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 184 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 190 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,21 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,13 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,67 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,13 | mg | |
Vitamin D | 1,89 | µg | |
Vitamin E | 2,08 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,7 | g |
Avfall | 3 | % | |
Vatten | 52,6 | g |