Sjömansbiff fryst
Maträttstyp: | Gryta, frikassere, sås m kött el grönsaker |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
Livsmedelsgrupp: | Köttprodukter kötträtter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 13,1 | % | |
Protein | 38,1 | % | |
Kolhydrater | 48,9 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 84 | kcal |
Energi kJ | 352 | kJ | |
Fett | 2,3 | g | |
Kolhydrat | 8,6 | g | |
Protein | 6,7 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 1 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,9 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,3 | g | |
Kolesterol | 20 | mg | |
Mättade fettsyror | 0,9 | g | |
Kolhydrater | Fibrer | 0,9 | g |
Monosackarider | 0,2 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 80 | mg |
Järn | 0,9 | mg | |
Kalcium | 9 | mg | |
Kalium | 295 | mg | |
Magnesium | 18 | mg | |
Natrium | 480 | mg | |
Selen | 1 | µg | |
Zink | 1,1 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,4 | mg |
Folat (Folsyra) | 8 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 23 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,8 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 23 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 25 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,08 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,48 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 1,5 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,13 | mg | |
Vitamin D | 0,29 | µg | |
Vitamin E | 0,4 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,5 | g |
Vatten | 80 | g |