Du är här: Hem » Kaloritabellen » Sill salt kokt

Sill salt kokt

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk inlagd konserverad
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett49,3%
 Protein50,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 264kcal
 Energi kJ1104kJ
 Fett20,3g
 Protein20,9g
FettEnkelomättade fettsyror8,4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 1,4g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,8g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 1,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,6g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,5g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,3g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 1,1g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 1,8g
 Fleromättade fettsyror5,2g
 Kolesterol101,3mg
 Mättade fettsyror4,6g
MineralämnenFosfor68mg
 Järn1,14mg
 Kalcium23mg
 Kalium66mg
 Magnesium15mg
 Natrium1215mg
 Selen27,8µg
 Zink0,89mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,27mg
 Folat (Folsyra) 4µg
 Niacin (Vitamin B3) 3,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 7mg
 Retinol (Vitamin A) 13µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 13µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,19mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,03mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 5,92µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,14mg
 Vitamin D6,33µg
 Vitamin E1,27mg
ÖvrigtAska3,2g
 Vatten55,7g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa