Du är här: Hem » Kaloritabellen » Sill panerad stekt

Sill panerad stekt

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk stekt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett52,5%
 Protein37,8%
 Kolhydrater9,6%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 288kcal
 Energi kJ1205kJ
 Fett22,9g
 Kolhydrat4,2g
 Protein16,5g
FettEnkelomättade fettsyror10,4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 1,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,7g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 5,3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1,5g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,7g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 1g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 1,6g
 Fleromättade fettsyror6,1g
 Kolesterol83,7mg
 Mättade fettsyror4,6g
KolhydraterDisackarider0,1g
 Fibrer1g
 Sackaros0,1g
MineralämnenFosfor135mg
 Jod119µg
 Järn1,11mg
 Kalcium65mg
 Kalium337mg
 Magnesium32mg
 Natrium587mg
 Selen17,4µg
 Zink0,63mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 2,31mg
 Folat (Folsyra) 6µg
 Niacin (Vitamin B3) 3,4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 6,5mg
 Retinol (Vitamin A) 35µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 35µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,15mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,12mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 4,25µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,3mg
 Vitamin D11,55µg
 Vitamin E2,31mg
ÖvrigtAska2,6g
 Avfall29%
 Vatten52,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa