Du är här: Hem » Kaloritabellen » Siklöja

Siklöja

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett25,5%
 Protein74,5%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 135kcal
 Energi kJ564kJ
 Fett6,5g
 Protein19g
FettEnkelomättade fettsyror1,5g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,3g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,5g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,9g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,4g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,2g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,5g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,7g
 Fleromättade fettsyror2,5g
 Kolesterol50mg
 Mättade fettsyror1,8g
MineralämnenFosfor265mg
 Jod25µg
 Järn0,9mg
 Kalcium89mg
 Kalium330mg
 Magnesium25mg
 Natrium56mg
 Selen26µg
 Zink4mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,5mg
 Folat (Folsyra) 9µg
 Niacin (Vitamin B3) 4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 7,5mg
 Retinol (Vitamin A) 8µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 8µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,07mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,07mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 4µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,12mg
 Vitamin D4µg
 Vitamin E1,5mg
ÖvrigtAska1,3g
 Avfall31%
 Vatten73,2g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa