Du är här: Hem » Kaloritabellen » Sik panerad stekt

Sik panerad stekt

Maträttstyp:Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk o skaldjursprodukter o rätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett20,3%
 Protein65,3%
 Kolhydrater14,5%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 159kcal
 Energi kJ664kJ
 Fett6,3g
 Kolhydrat4,5g
 Protein20,3g
FettEnkelomättade fettsyror3,4g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 3,3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,4g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror1,7g
 Kolesterol76,6mg
 Mättade fettsyror0,9g
KolhydraterDisackarider0,1g
 Fibrer0,3g
 Monosackarider0,1g
MineralämnenFosfor251mg
 Jod68µg
 Järn0,49mg
 Kalcium20mg
 Kalium461mg
 Magnesium31mg
 Natrium558mg
 Selen24,3µg
 Zink0,47mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,76mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 3µg
 Niacin (Vitamin B3) 5,7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 9,4mg
 Retinol (Vitamin A) 17µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 17µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,08mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,1mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 2,55µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,38mg
 Vitamin D7,25µg
 Vitamin E1,76mg
 Vitamin K1µg
ÖvrigtAska2,5g
 Avfall37%
 Vatten65,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa