Du är här: Hem » Kaloritabellen » Sik kokt

Sik kokt

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett2,8%
 Protein97,2%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 106kcal
 Energi kJ444kJ
 Fett0,7g
 Protein24,5g
FettEnkelomättade fettsyror0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,2g
 Kolesterol55,4mg
 Mättade fettsyror0,1g
MineralämnenFosfor291mg
 Jod33µg
 Järn0,27mg
 Kalcium15mg
 Kalium568mg
 Magnesium34mg
 Natrium211mg
 Selen29,2µg
 Zink0,47mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,52mg
 Folat (Folsyra) 9µg
 Niacin (Vitamin B3) 7,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 11,7mg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,06mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,11mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 3,4µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,57mg
 Vitamin D9,37µg
 Vitamin E0,52mg
 Vitamin K1µg
ÖvrigtAska1,9g
 Avfall47%
 Vatten72,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa