Saltgurka u lag
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Grönsaker inlagda marinerade |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 8,0 | % | |
Protein | 36,0 | % | |
Kolhydrater | 56,0 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 15 | kcal |
Energi kJ | 61 | kJ | |
Fett | 0,2 | g | |
Kolhydrat | 1,4 | g | |
Protein | 0,9 | g | |
Fett | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Fibrer | 1,8 | g |
Mineralämnen | Fosfor | 23 | mg |
Järn | 0,2 | mg | |
Kalcium | 17 | mg | |
Kalium | 119 | mg | |
Magnesium | 10 | mg | |
Natrium | 1400 | mg | |
Zink | 0,2 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,1 | mg |
Folat (Folsyra) | 8 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 96 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,1 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,3 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 8 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,03 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,02 | mg | |
Vitamin E | 0,1 | mg | |
Övrigt | Aska | 3,7 | g |
Vatten | 92 | g |