Salt sill
Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Fisk färsk fryst kokt |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 50,0 | % | |
Protein | 50,0 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 245 | kcal |
Energi kJ | 1026 | kJ | |
Fett | 19 | g | |
Protein | 19 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 7,9 | g |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 1,3 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 2,6 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 1,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 2,4 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) | 1,1 | g | |
Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 1,7 | g | |
Fleromättade fettsyror | 4,9 | g | |
Kolesterol | 90 | mg | |
Mättade fettsyror | 4,3 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 180 | mg |
Jod | 20 | µg | |
Järn | 0,8 | mg | |
Kalcium | 79 | mg | |
Kalium | 190 | mg | |
Magnesium | 24 | mg | |
Natrium | 5900 | mg | |
Selen | 22 | µg | |
Zink | 1 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 2,3 | mg |
Folat (Folsyra) | 5 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 3 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 5,5 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 9 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 30 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 30 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,3 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,03 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 6,1 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,22 | mg | |
Vitamin D | 8,3 | µg | |
Vitamin E | 2,3 | mg | |
Övrigt | Aska | 15 | g |
Avfall | 31 | % | |
Vatten | 47 | g |