Du är här: Hem » Kaloritabellen » Saffransbröd

Saffransbröd

Rätt/råvara:Efterrätt
Livsmedelsgrupp:Vetebröd, munkar
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett13,8%
 Protein10,8%
 Kolhydrater75,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 305kcal
 Energi kJ1276kJ
 Fett8,8g
 Kolhydrat48,2g
 Protein6,9g
FettEnkelomättade fettsyror3,3g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,2g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,4g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 3,3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1,3g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,4g
 Fettsyror C4-C100,1g
 Fleromättade fettsyror1,5g
 Kolesterol15,1mg
 Mättade fettsyror3,6g
KolhydraterDisackarider9,9g
 Fibrer1,6g
 Monosackarider2,1g
 Sackaros7,9g
MineralämnenFosfor105mg
 Jod6µg
 Järn0,88mg
 Kalcium46mg
 Kalium155mg
 Magnesium19mg
 Natrium69mg
 Selen2,5µg
 Zink0,67mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,23mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 1mg
 Folat (Folsyra) 39µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 6µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 3,5mg
 Retinol (Vitamin A) 82µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 82µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,15mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,22mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,17µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,16mg
 Vitamin D0,9µg
 Vitamin E1,23mg
ÖvrigtAska0,7g
 Vatten33,7g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa