Du är här: Hem » Kaloritabellen » Rökt isterband fett ca19 %

Rökt isterband fett ca19 %

Maträttstyp:Rökt/rimmat, kött och fisk
Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Korv nöt gris lamm häst
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett45,9%
 Protein26,3%
 Kolhydrater27,8%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 257kcal
 Energi kJ1074kJ
 Fett18,7g
 Kolhydrat11,3g
 Protein10,7g
FettEnkelomättade fettsyror8,5g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 4,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,6g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 2,6g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 7,7g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1,3g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror1,6g
 Kolesterol65mg
 Mättade fettsyror7,7g
KolhydraterFibrer1g
MineralämnenFosfor78mg
 Järn1,2mg
 Kalcium11mg
 Kalium178mg
 Magnesium12mg
 Natrium720mg
 Selen2µg
 Zink1,2mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,3mg
 Folat (Folsyra) 4µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 4µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 4,2mg
 Retinol (Vitamin A) 6µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 6µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,1mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,1mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,1µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,15mg
 Vitamin D0,15µg
 Vitamin E0,3mg
ÖvrigtAska2,3g
 Vatten56g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa