Du är här: Hem » Kaloritabellen » Rödspättafilé opanerad stekt

Rödspättafilé opanerad stekt

Maträttstyp:Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk stekt mager < 5% fett
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett2,7%
 Protein97,3%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 95kcal
 Energi kJ398kJ
 Fett0,6g
 Protein22g
FettEnkelomättade fettsyror0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,2g
 Kolesterol58,2mg
 Mättade fettsyror0,1g
MineralämnenFosfor193mg
 Jod85µg
 Järn0,08mg
 Kalcium14mg
 Kalium430mg
 Magnesium26mg
 Natrium517mg
 Selen30,2µg
 Zink0,45mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,44mg
 Folat (Folsyra) 9µg
 Niacin (Vitamin B3) 5,7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 9,7mg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,07mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,33mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,62µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,24mg
 Vitamin D2,05µg
 Vitamin E0,44mg
ÖvrigtAska2,3g
 Avfall51%
 Vatten75,1g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa