Du är här: Hem » Kaloritabellen » Rödspättafilé kokt

Rödspättafilé kokt

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett2,9%
 Protein97,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 102kcal
 Energi kJ427kJ
 Fett0,7g
 Protein23,6g
FettEnkelomättade fettsyror0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,2g
 Kolesterol62,6mg
 Mättade fettsyror0,1g
MineralämnenFosfor207mg
 Jod55µg
 Järn0,08mg
 Kalcium14mg
 Kalium461mg
 Magnesium27mg
 Natrium267mg
 Selen32,5µg
 Zink0,49mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,47mg
 Folat (Folsyra) 9µg
 Niacin (Vitamin B3) 6,1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 10,4mg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,08mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,36mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,71µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,3mg
 Vitamin D2,2µg
 Vitamin E0,47mg
ÖvrigtAska1,7g
 Avfall55%
 Vatten74g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa