Du är här: Hem » Kaloritabellen » Rödspätta

Rödspätta

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett2,8%
 Protein97,2%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 91kcal
 Energi kJ382kJ
 Fett0,6g
 Protein21,1g
FettEnkelomättade fettsyror0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,2g
 Kolesterol55,9mg
 Mättade fettsyror0,1g
MineralämnenFosfor185mg
 Jod32µg
 Järn0,07mg
 Kalcium12mg
 Kalium412mg
 Magnesium24mg
 Natrium100mg
 Selen29µg
 Zink0,43mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,42mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Niacin (Vitamin B3) 5,4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 9,3mg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,08mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,36mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,7µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,29mg
 Vitamin D1,97µg
 Vitamin E0,42mg
ÖvrigtAska1,2g
 Avfall49%
 Vatten77,1g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa