Du är här: Hem » Kaloritabellen » Rödkål med äpple

Rödkål med äpple

Maträttstyp:Grönsaksrätt
Tillverkare:Hemlagat
Rätt/råvara:Del av måltid, grönsaker
Livsmedelsgrupp:Grönsaker färska
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett17,4%
 Protein7,1%
 Kolhydrater75,5%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 94kcal
 Energi kJ394kJ
 Fett3,2g
 Kolhydrat13,9g
 Protein1,3g
FettEnkelomättade fettsyror1,8g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,8g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,3g
 Fleromättade fettsyror1g
 Mättade fettsyror0,4g
KolhydraterDisackarider3,8g
 Fibrer1,9g
 Monosackarider8,5g
 Sackaros3,8g
MineralämnenFosfor31mg
 Jod70µg
 Järn0,44mg
 Kalcium38mg
 Kalium299mg
 Magnesium16mg
 Natrium602mg
 Selen1µg
 Zink0,27mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,93mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 25mg
 Folat (Folsyra) 13µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 21µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 0,5mg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 2µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,02mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,04mg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,12mg
 Vitamin E0,93mg
ÖvrigtAska2,2g
 Avfall23%
 Vatten77,4g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa