Rödkål konserv
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Grönsaker frysta kokta konserverade |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 1,2 | % | |
Protein | 9,0 | % | |
Kolhydrater | 89,8 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 72 | kcal |
Energi kJ | 300 | kJ | |
Fett | 0,2 | g | |
Kolhydrat | 15 | g | |
Protein | 1,5 | g | |
Fett | Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g |
Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 12 | g |
Fibrer | 1,5 | g | |
Monosackarider | 3 | g | |
Sackaros | 12 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 16 | mg |
Järn | 0,8 | mg | |
Kalcium | 27 | mg | |
Kalium | 100 | mg | |
Magnesium | 6 | mg | |
Natrium | 7 | mg | |
Selen | 0,3 | µg | |
Zink | 0,6 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,05 | mg |
Folat (Folsyra) | 35 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 18 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,3 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,6 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 2 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,02 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,03 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,15 | mg | |
Vitamin E | 0,05 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,6 | g |
Vatten | 80,2 | g |