Du är här: Hem » Kaloritabellen » Röding urtagen varmrökt

Röding urtagen varmrökt

Maträttstyp:Rökt/rimmat, kött och fisk
Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk rökt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett28,7%
 Protein71,3%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 163kcal
 Energi kJ682kJ
 Fett8,6g
 Protein21,4g
FettEnkelomättade fettsyror2,8g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,1g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,9g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,7g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,5g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,2g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,6g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,3g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,7g
 Fleromättade fettsyror3,2g
 Kolesterol57,1mg
 Mättade fettsyror1,7g
MineralämnenFosfor243mg
 Järn0,26mg
 Kalcium20mg
 Kalium251mg
 Magnesium26mg
 Natrium823mg
 Selen27µg
 Zink0,52mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,9mg
 Folat (Folsyra) 6µg
 Niacin (Vitamin B3) 4,1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 8mg
 Retinol (Vitamin A) 41µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 41µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,1mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,08mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 3,2µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,36mg
 Vitamin D8,2µg
 Vitamin E1,9mg
ÖvrigtAska2,8g
 Avfall32%
 Vatten67,2g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa