Du är här: Hem » Kaloritabellen » Räkstuvning

Räkstuvning

Rätt/råvara:Tillbehör
Livsmedelsgrupp:Fisk o skaldjursprodukter o rätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett29,2%
 Protein46,7%
 Kolhydrater24,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 117kcal
 Energi kJ490kJ
 Fett6,2g
 Kolhydrat5,1g
 Protein9,9g
FettEnkelomättade fettsyror2,1g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,2g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,7g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,5g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,1g
 Fettsyror C4-C100,2g
 Fleromättade fettsyror0,8g
 Kolesterol80,2mg
 Mättade fettsyror3g
 Transfettsyror0,1g
KolhydraterDisackarider0,7g
 Fibrer0,2g
MineralämnenFosfor116mg
 Jod2µg
 Järn1,25mg
 Kalcium60mg
 Kalium77mg
 Magnesium22mg
 Natrium515mg
 Selen7,8µg
 Zink0,58mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,1mg
 Folat (Folsyra) 3µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 23µg
 Niacin (Vitamin B3) 1,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 3mg
 Retinol (Vitamin A) 60µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 62µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,04mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,04mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,42µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,05mg
 Vitamin D0,68µg
 Vitamin E1,1mg
ÖvrigtAska2,1g
 Avfall11%
 Vatten76,4g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa