Du är här: Hem » Kaloritabellen » Rotsaksbiff stekt

Rotsaksbiff stekt

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Grönsaks- rotfrukts- baljväxträtter och produkter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett40,4%
 Protein28,1%
 Kolhydrater31,5%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 112kcal
 Energi kJ467kJ
 Fett7,2g
 Kolhydrat5,6g
 Protein5g
FettEnkelomättade fettsyror3,7g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,9g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 3,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1,1g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,4g
 Fleromättade fettsyror1,6g
 Kolesterol137mg
 Mättade fettsyror1,4g
KolhydraterDisackarider2,1g
 Fibrer2,3g
 Monosackarider1,7g
 Sackaros2,1g
MineralämnenFosfor110mg
 Jod57µg
 Järn0,99mg
 Kalcium48mg
 Kalium313mg
 Magnesium17mg
 Natrium460mg
 Selen8,2µg
 Zink0,38mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,98mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 3mg
 Folat (Folsyra) 26µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 1643µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,6mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 1,8mg
 Retinol (Vitamin A) 67µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 226µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,19mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,42µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,1mg
 Vitamin D0,46µg
 Vitamin E1,98mg
ÖvrigtAska2g
 Avfall20%
 Vatten77,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa