Rostad lök
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Råvara, förädlad och bearbetad (använd ej) |
Livsmedelsgrupp: | Grönsaker stekta wokad |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 53,9 | % | |
Protein | 7,1 | % | |
Kolhydrater | 38,9 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 607 | kcal |
Energi kJ | 2540 | kJ | |
Fett | 48,5 | g | |
Kolhydrat | 35 | g | |
Protein | 6,4 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 19,4 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 10,9 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 1,9 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 18,9 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 4,7 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 1,1 | g | |
Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 5,8 | g | |
Mättade fettsyror | 13,4 | g | |
Transfettsyror | 3,3 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 2,1 | g |
Fibrer | 4,9 | g | |
Monosackarider | 4,1 | g | |
Sackaros | 1,8 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 109 | mg |
Jod | 14 | µg | |
Järn | 1,15 | mg | |
Kalcium | 42 | mg | |
Kalium | 405 | mg | |
Magnesium | 28 | mg | |
Natrium | 647 | mg | |
Selen | 2,3 | µg | |
Zink | 0,94 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 7,13 | mg |
Folat (Folsyra) | 78 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 37 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,3 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,4 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 4 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,11 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,06 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,39 | mg | |
Vitamin E | 7,13 | mg | |
Vitamin K | 23 | µg | |
Övrigt | Aska | 2,6 | g |
Vatten | 2,5 | g |