Rismjöl vitt
Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Ris risnudlar |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 1,7 | % | |
Protein | 7,3 | % | |
Kolhydrater | 91,1 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 347 | kcal |
Energi kJ | 1453 | kJ | |
Fett | 1,4 | g | |
Kolhydrat | 75,3 | g | |
Protein | 6 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,4 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,5 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,5 | g | |
Mättade fettsyror | 0,3 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,3 | g |
Fibrer | 2,4 | g | |
Sackaros | 0,3 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 98 | mg |
Järn | 0,35 | mg | |
Kalcium | 10 | mg | |
Kalium | 76 | mg | |
Magnesium | 35 | mg | |
Natrium | 2 | mg | |
Selen | 2 | µg | |
Zink | 0,8 | mg | |
Vitaminer | Folat (Folsyra) | 4 | µg |
Niacin (Vitamin B3) | 2,6 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,6 | mg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,02 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,14 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,44 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,6 | g |
Vatten | 14,3 | g |