Du är här: Hem » Kaloritabellen » Ris ā la Malta

Ris ā la Malta

Rätt/råvara:Efterrätt
Livsmedelsgrupp:Efterrätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett22,1%
 Protein8,6%
 Kolhydrater69,3%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 228kcal
 Energi kJ956kJ
 Fett9,8g
 Kolhydrat30,7g
 Protein3,8g
FettEnkelomättade fettsyror4,1g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,2g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,6g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,9g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1g
 Fettsyror C4-C100,6g
 Fleromättade fettsyror1g
 Kolesterol15,2mg
 Mättade fettsyror3,9g
 Transfettsyror0,2g
KolhydraterDisackarider13,3g
 Fibrer0,9g
 Monosackarider0,1g
 Sackaros12,7g
MineralämnenFosfor91mg
 Jod32ĩg
 Järn0,64mg
 Kalcium61mg
 Kalium99mg
 Magnesium35mg
 Natrium250mg
 Selen1,9ĩg
 Zink0,49mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 2,28mg
 Folat (Folsyra) 10ĩg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 26ĩg
 Niacin (Vitamin B3) 1,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2mg
 Retinol (Vitamin A) 47ĩg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 49ĩg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,08mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,07mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,04ĩg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,08mg
 Vitamin D0,04ĩg
 Vitamin E2,28mg
 Vitamin K1ĩg
ÖvrigtAska1,1g
 Vatten53,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa