Rimmad rulle nöt
Maträttstyp: | Rökt/rimmat, kött och fisk |
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Nöt kalv färskt fryst tillagat |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 7,7 | % | |
Protein | 92,3 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 103 | kcal |
Energi kJ | 432 | kJ | |
Fett | 1,8 | g | |
Protein | 21,5 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,8 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,7 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolesterol | 53 | mg | |
Mättade fettsyror | 0,8 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 199 | mg |
Järn | 2,7 | mg | |
Kalcium | 5 | mg | |
Kalium | 320 | mg | |
Magnesium | 22 | mg | |
Natrium | 61 | mg | |
Selen | 8 | µg | |
Zink | 4,4 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,3 | mg |
Folat (Folsyra) | 12 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 3 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 6 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 9,9 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 2 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 2 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,18 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,05 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 1,4 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,5 | mg | |
Vitamin D | 0,5 | µg | |
Vitamin E | 0,3 | mg | |
Övrigt | Aska | 5 | g |
Vatten | 71,7 | g |