Du är här: Hem » Kaloritabellen » Rimmad oxbringa nöt kokt

Rimmad oxbringa nöt kokt

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett46,2%
 Protein53,8%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 360kcal
 Energi kJ1505kJ
 Fett26,5g
 Protein30,9g
FettEnkelomättade fettsyror10,7g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,7g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 6,4g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,7g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 5,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 9,6g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror1g
 Kolesterol108,8mg
 Mättade fettsyror12,6g
MineralämnenFosfor298mg
 Järn3,68mg
 Kalcium7mg
 Kalium456mg
 Magnesium32mg
 Natrium2281mg
 Selen15,8µg
 Zink7,72mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,77mg
 Folat (Folsyra) 15µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 63µg
 Niacin (Vitamin B3) 7,4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 13mg
 Retinol (Vitamin A) 33µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 39µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,17mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,09mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,25µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,27mg
 Vitamin D1,75µg
 Vitamin E0,77mg
ÖvrigtAska8,8g
 Avfall65%
 Vatten33,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa