Du är här: Hem » Kaloritabellen » Renskav stekt m vispgrädde

Renskav stekt m vispgrädde

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Ren färsk fryst tillagad
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett54,8%
 Protein42,2%
 Kolhydrater3,0%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 360kcal
 Energi kJ1506kJ
 Fett29,5g
 Kolhydrat1,6g
 Protein22,7g
FettEnkelomättade fettsyror9,9g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,6g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 2,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 7,7g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,7g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 3,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 8,8g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,4g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,1g
 Fettsyror C4-C101,9g
 Fleromättade fettsyror1,5g
 Kolesterol139,1mg
 Mättade fettsyror16g
 Transfettsyror0,5g
KolhydraterDisackarider1,4g
MineralämnenFosfor242mg
 Jod85µg
 Järn3,24mg
 Kalcium44mg
 Kalium384mg
 Magnesium42mg
 Natrium985mg
 Selen28,5µg
 Zink5,5mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 2,02mg
 Folat (Folsyra) 7µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 85µg
 Niacin (Vitamin B3) 5,7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 9,9mg
 Retinol (Vitamin A) 164µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 171µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,58mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,22mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 5,71µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,41mg
 Vitamin D0,44µg
 Vitamin E2,02mg
 Vitamin K2µg
ÖvrigtAska3,4g
 Vatten42,7g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa