Renkött ugnsstekt
Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt |
Livsmedelsgrupp: | Ren färsk fryst tillagad |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 24,0 | % | |
Protein | 76,0 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 167 | kcal |
Energi kJ | 697 | kJ | |
Fett | 7,7 | g | |
Protein | 24,4 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 3,6 | g |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 2 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,5 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,9 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 3 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,4 | g | |
Kolesterol | 90,5 | mg | |
Mättade fettsyror | 3,2 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 219 | mg |
Jod | 12 | µg | |
Järn | 3,25 | mg | |
Kalcium | 8 | mg | |
Kalium | 337 | mg | |
Magnesium | 38 | mg | |
Natrium | 202 | mg | |
Selen | 29 | µg | |
Zink | 5,57 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,97 | mg |
Folat (Folsyra) | 6 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 5,9 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 10,4 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 9 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 9 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,56 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,21 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 5,85 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,41 | mg | |
Vitamin D | 0,32 | µg | |
Vitamin E | 0,97 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,3 | g |
Avfall | 30 | % | |
Vatten | 66,7 | g |