Du är här: Hem » Kaloritabellen » Regnbågslax odlad

Regnbågslax odlad

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett31,2%
 Protein68,8%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 178kcal
 Energi kJ745kJ
 Fett10g
 Protein22,1g
FettEnkelomättade fettsyror3,9g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,4g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,3g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,6g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,7g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,2g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,5g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,3g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 1,1g
 Fleromättade fettsyror2,9g
 Kolesterol43,5mg
 Mättade fettsyror2g
MineralämnenFosfor223mg
 Jod22µg
 Järn0,16mg
 Kalcium8mg
 Kalium417mg
 Magnesium27mg
 Natrium16mg
 Selen25,7µg
 Zink0,31mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,81mg
 Folat (Folsyra) 10µg
 Niacin (Vitamin B3) 8,7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 12,7mg
 Retinol (Vitamin A) 55µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 55µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,07mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,17mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,08µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,6mg
 Vitamin D4,36µg
 Vitamin E1,81mg
ÖvrigtAska2,3g
 Avfall38%
 Vatten65,6g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa