Du är här: Hem » Kaloritabellen » Ostkaka färskost

Ostkaka färskost

Maträttstyp:Pudding eller låda
Rätt/råvara:Efterrätt
Livsmedelsgrupp:Osträtter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett21,7%
 Protein35,1%
 Kolhydrater43,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 154kcal
 Energi kJ642kJ
 Fett6,5g
 Kolhydrat12,9g
 Protein10,5g
FettEnkelomättade fettsyror2,6g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,4g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,5g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,6g
 Fettsyror C4-C100,3g
 Fleromättade fettsyror0,6g
 Kolesterol76,7mg
 Mättade fettsyror2,6g
 Transfettsyror0,1g
KolhydraterDisackarider10,2g
 Fibrer0,3g
 Monosackarider0,1g
 Sackaros7,7g
MineralämnenFosfor152mg
 Jod11µg
 Järn0,59mg
 Kalcium87mg
 Kalium138mg
 Magnesium20mg
 Natrium215mg
 Selen6,7µg
 Zink0,54mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,2mg
 Folat (Folsyra) 14µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 25µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2,7mg
 Retinol (Vitamin A) 58µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 60µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,2mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,06mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,59µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,05mg
 Vitamin D0,25µg
 Vitamin E1,2mg
ÖvrigtAska1,3g
 Avfall4%
 Vatten68,5g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa