Du är här: Hem » Kaloritabellen » Nötlever ej panerad stekt

Nötlever ej panerad stekt

Maträttstyp:Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Inälvor o organ oblandade
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett11,2%
 Protein72,8%
 Kolhydrater16,0%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 173kcal
 Energi kJ724kJ
 Fett4,2g
 Kolhydrat6g
 Protein27,3g
FettEnkelomättade fettsyror0,9g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,7g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,7g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,2g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,2g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,1g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,8g
 Kolesterol410mg
 Mättade fettsyror1,4g
MineralämnenFosfor473mg
 Jod86µg
 Järn12,86mg
 Kalcium13mg
 Kalium390mg
 Magnesium47mg
 Natrium744mg
 Selen20,5µg
 Zink5,47mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,09mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 32mg
 Folat (Folsyra) 2358µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 1298µg
 Niacin (Vitamin B3) 15,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 20,3mg
 Retinol (Vitamin A) 19408µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 19516µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 4,59mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,28mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 120,27µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 1,09mg
 Vitamin D0,18µg
 Vitamin E1,09mg
ÖvrigtAska3,6g
 Avfall10%
 Vatten58,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa