Nudelsoppa risnudlar curry sesamolja
Maträttstyp: | Soppa |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
Livsmedelsgrupp: | Pasta |
Innehåll per 100 gram |
Energifördelning | |
| Fett | 6,0 | % |
| Protein | 6,0 | % |
| Kolhydrater | 88,0 | % |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 52 | kcal |
| Energi kJ | 216 | kJ |
| Fett | 0,7 | g |
| Kolhydrat | 10,3 | g |
| Protein | 0,7 | g |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,3 | g |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,2 | g |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,1 | g |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,2 | g |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g |
| Fleromättade fettsyror | 0,1 | g |
| Mättade fettsyror | 0,3 | g |
Kolhydrater | Disackarider | 0,2 | g |
| Fibrer | 0,5 | g |
| Sackaros | 0,2 | g |
Mineralämnen | Fosfor | 37 | mg |
| Järn | 0,4 | mg |
| Kalcium | 19 | mg |
| Kalium | 5 | mg |
| Magnesium | 5 | mg |
| Natrium | 262 | mg |
| Selen | 0,2 | µg |
| Zink | 0,32 | mg |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,05 | mg |
| Folat (Folsyra) | 10 | µg |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,2 | mg |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,01 | mg |
| Vitamin E | 0,05 | mg |
Övrigt | Aska | 0,7 | g |
| Vatten | 87,2 | g |
Källa, referenser och övriga länkar